• slide1
  • slide2
  • slide1
  • slide3
  • slide4

Steenslag en krassen verwijderen


Laat uw krassen, steenslag en lakschade professioneel herstellen.

U heeft last van lelijke steenslag pitten of krassen welke door middel van polijsten niet te verwijderen zijn en u overweegt om plaatdelen te laten overspuiten? Stop met teveel betalen en maak een afspraak met ons om het vakkundig en tegen een fractie van de over spuit prijs te laten repareren.

Met onze ProteamPRS steenslag en krassen reparatie kit kunnen wij bijna elke kleur maken en u kunt er bij wijze van op wachten want de lak die we gebruiken is binnen enkele minuten uitgehard.

Voordelen:

- Vele malen goedkoper dan spuiten.
- Het kan eventueel op locatie, mits in bezit van een overdekte ruimte.
- Schadebedrag is laag, dus u verliest geen no-claim.
- Reparaties zijn sneller, vaak tussen een uur en 1,5 uur.
- Heeft u krassen in uw zakelijke leaseauto of in uw private lease auto kom dan gerust langs, scheelt
   veel onnodige kosten bij inlevering.


Zowel voor de particulieren als de zakelijke markt.

Prijs is vanaf ongeveer € 40,-

Allereerst wordt bepaald of de kras met alleen schuren en/of polijsten kan worden verwijderd, of dat de kras of lakschade met speciale autolak behandeld moet worden. Steenslag wordt altijd met nieuwe autolak behandeld.

De kras is diep als u met uw nagel over de kras gaat en in de kras blijft steken. Deze kras wordt geschuurd en opnieuw autolak geïnjecteerd. Nadat de lak is gedroogd wordt de kras gepolijst. Dit alles wordt met professionele apparatuur gedaan.

Bij steenslag worden de inslagen eerst ontvet en eventueel geschuurd voordat er nieuwe autolak erin wordt gelegd. Overtollige lak en hele kleine inslagen worden met de grotere inslagen met lak ingewreven. Nadat de lak geheel gedroogd is wordt het gepolijst. Het resultaat is verbluffend en dat voor een fractie van de prijs van overspuiten.